Terapiapalvelut

Moni meistä tekee jossain vaiheessa elämää päätöksen muuttua tai muuttaa jotain olennaisia asioita omassa arjessa, parisuhteessa tai lasten kasvatuksessa. Muutos voi olla tärkeä, se voi myös olla joskus helppo tai itsestään selvä. Useimmiten isot elämänmuutokset vaativat kuitenkin paljon työtä, viisaita ratkaisuja ja sisua pitääkseen pintansa, ja kannattaakin tietää mitkä asiat mahdollistavat muutoksen läpiviemisessä.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia

Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa katse suunnataan tulevaan. Terapiassa asiakas kulkee pienin askelin kohti toivotunlaista tulevaisuuttaan, jonka hän on yhdessä terapeutin kanssa määritellyt ja joka on saavutettavissa.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia sopii 1-20 kerran sarjana ikään katsomatta kenelle tahansa hankalassa elämäntilanteessa olevalle, mutta soveltuu hyvin myös pitkäkestoiseen työskentelyyn.

Ratkaisukeskeinen työskentely sopii erityisesti

  • masentuneille,
  • ahdistuneille,
  • stressaantuneille,
  • uupuneille ja
  • erilaisissa elämän kriiseissä oleville.


Kaikissa elämän haastavissa tilanteissa voitte tukeutua meidän kokeneiden terapeuttien apuun. Yhdessä on turvallista etsiä elämänmuutokseen mahdollistavia tekijöitä, jotka lisäävät hyvinvointia sekä merkityksellisyyttä elämään. 


Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan yhdessä kuinka voisimme olla avuksi 

Ville Salonen +358 50 4354387

Eveliina Salonen +358 44 0245399